SA TVRTKOM MEDIPE SE ISPLATI!

medipe_www_premie_CH (1)

Ispuni formular

Ime*
Prezime*
Broj telefona*
E-mail adresa
* Obavezna poljaPravilnik
**Regrutacijska suglasnost TAK
Suglasnost na email marketing TAK
Suglasnost na SMS/MMS marketing TAK
Informacijska klauzula uz suglasnost za obradu osobnih podataka
**Dati suglasnost je neophodno u procesu regrutacije

PREPORUČI NAM NJEGOVATELJICU I DOBIJ PREMIJU!

Svaka osoba koja se odluči surađivati s tvrtkom Medipe ima priliku dobiti novčanu naknadu.

Ako poznaješ nekoga tko ima iskustvo u njezi starijih osoba i zna njemački jezik preporuči ga nam, a dobit ćeš dodatnu premiju u iznosu 100 EUR bruto! Navedenu premiju dobit ćeš za svaku rekomandiranu osobu koja ispuni uvjete regrutacije i počne s nama surađivati.
Dovoljno je da ispuniš formular koji je priložen svakome ugovoru i pošalješ na e-mail adresu: [email protected]. Na svaku preporučenu osobu koja se odluči surađivati s nama čekaju atraktivne poslovne ponude.

Detalji dostupni kod Organizatora. Nazovi nas: 00385177570078 ili 00385177570070 ili pošalji e-mail na adresu: [email protected]. Ne propusti niti jednu informaciju i prati naše informacijske kanale:

Facebook

Ove godine Djed Božićnjak odmara, poklone donosi Medipe!

Sigurno poznata vam je priča o strarijem gospodinu koji već dugo vrijeme svake godine Božić provodi na putu. Ide od kuće do kuće, viri u svaku i ostavlja poklone ispod božićne jelke. Ljudi govore da najbolje dobivaju jedino dobra djeca, ali Djed Božićnjak ne zaboravlja i o odraslima i njih također čekaju lijepa iznenađenja. Ponekad…

ОЩЕ

PREPORUČI NAM NJEGOVATELJICU I OSVOJI PREMIJU!

Svaka osoba koja se odluči surađivati s tvrtkom Medipe ima priliku dobiti novčanu naknadu. Ako poznaješ nekoga tko ima iskustvo u njezi starijih osoba i zna njemački jezik preporuči nam ga, a dobit ćeš dodatnu premiju u iznosu 100 EUR bruto! Navedenu premiju dobit ćeš za svaku preporučenu osobu koja ispuni uvjete regrutacije i počne…

ОЩЕ