TO JE STVARNO JAKO JEDNOSTAVNO! PROVJERI!

Predstavljamo kako izgleda proces regrutacije. Saznat ćeš što bi trebalo da znaš i kakve uvjete moraš ispuniti za suradnju s tvrtkom MEDIPE.

Odluka o radu u inozemstvu nije najlakša. Nemoj ipak zaboraviti da smo tu za Tebe, uvijek ti pomognemo i rastjerat ćemo sve dvojbe.

Kad se odlučiš surađivati s Medipe, organizirat ćemo prijevoz i predstavit ćemo ti našu ideju kako možeš stići na mjesto obavljanja posla. Na odredištu stalno si u kontaktu sa koordinatorom. Tijekom tvog boravka na mjestu obavljanja posla ostajemo Ti na raspolaganju.

Htjeli bismo da bi kontakt s nama bio povoljan, zato možete nas zvati, poslati nama SMS poruku ili razgovarati s nama preko chata.

tabzgloszenie

PRIJAVI SE

Izaberi način prijave koji ti najviše odgovara:

tabrozmowa

TELEFONSKI RAZGOVOR

Naši konsultanti obavijestit će te kakvi su uvjeti suradnje s tvrtkom Medipe. Saznat ćeš kakvi su principi na osnovi kojih sklapa se ugovor i kakve uvjete treba ispuniti da bi se moglo pristupiti procesu regrutacije.

Na toj etapi zamolit ćemo Vas da nam odgovorite na sljedeća pitanja:

 • ime i prezime
 • e-mail putem kojeg možemo Vas kontaktirati
 • broj telefona na koji možemo Vas kontaktirati
 • datum rođenja
 • adresa stanovanja
 • činjenica posjedovanja vozačke dozvole
 • nivo obrazovanja
 • datum od kojeg možete početi raditi i razdoblje
 • detaljan opis iskustva u području njegovanja

Nemojte zaboraviti! Što bolje se pripremite za intervju da biste dobili povoljnu poslovnu ponudu.

tabweryfik

RAZGOVOR NA NJEMAČKOM JEZIKU

Nakon uvodnog procesa regrutacije naš konsultant će te obavijestiti o terminu razgovora na njemačkom jeziku. Imat ćeš vrijeme da ponoviš vokabular i pripremiš se za intervju. Nakon provjere znanja njemačkog jezika bit ćemo u mogućnosti predstaviti ti poslovnu ponudu.

tabprzedstawienie

POSLOVNA PONUDA

PPREDSTAVLJANJE PONUDE

Na osnovi popunjenog formulara za prijavu, nivoa znanja njemačkog jezika i rezultata intervjua, predstavit ćemo ti poslovnu ponudu koja najviše odgovara tvojim kvalifikacijama i zahtjevima. Predstavit ćemo ti detaljan opis štićenika, datum početka obavljanja posla, iznos plaće, a također uvjeti stanovanja.

PREDSTAVLJANJE KANDIDATURE NJEMAČKOJ OBITELJI

Nakon akceptacije poslovne ponude, poslat ćemo tvoju kandidaturu njemačkoj obitelji. Ako prihvati tvoju kandidaturu, pripremit ćemo ugovor i poslat ćemo na tvoju adresu. Kad dobiješ ugovor, potpiši i vrati nam na našu adresu: MEDIPE sp. z o.o. ul. Strzegomska 236 A, 54-432 Wrocław, Poljska

tabpodroz

ORGANIZACIJA PUTOVANJA I OBAVLJANJE POSLA

Kako stići do mjesta obavljanja posla

Surađujući s tvrtkom MEDIPE nemojte se zamarati oko organizacije i troškova putovanja na mjesto obavljanja posla i nazad. Naš odjel za transport organizirat će kompleksno prijevoz koji Vam najviše odgovara. Ako na licu mjesta imat ćete bilo koji problem, javite se svom koordinatoru. Sigurno naći ćemo rješenje koje će Vas zadovoljiti. Surađujući s tvrtkom MEDIPE možeš se osjećati sigurno!

Posao u Njemačkoj

Posljednja etapa je njegovanje starijih osoba u Njemačkoj. Tijekom Vašeg boravka na odredištu ostajemo u kontaktu – bitno nam je da biste se osjećali sigurno i komforno.

 • sao
 • saz
 • iso